Καιρός: Εως 38 βαθμούς το θερμόμετρο τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές

Καιρός: Εως 38 βαθμούς το θερμόμετρο τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας INTIME NEWS

Σχεδόν αίθριος καιρός με πιθανή αστάθεια στα βόρεια την Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με πιθανή αστάθεια στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 με 38 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα ανατολικά τα 6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά κυρίως της κεντρικής και ανατολική Μακεδονίας Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φθάσει στα βόρεια και τη νησιωτική χώρα τους 33 με 36 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 31/7/ 1999 είχαμε ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
  • Το 2013 παγωμένο χιόνι διατηρείται ακόμη στο Βελούχι και σε πολλά βουνά της Πίνδου. Μεγάλου μεγέθους χαλάζι στον Ν. Ξάνθης (4εκ).
  • Το 2014 πλημμύρα και χαλάζι πλήττουν την Κερκίνη.
  • Το 2015 πολύ ισχυροί άνεμοι πλήττουν το βόρεια χώρα. Ένας νεκρός στη λίμνη Κερκίνης, πτώσεις δέντρων προκαλούν προβλήματα στις συγκοινωνίες σε Θεσ/νίκη και Ν. Σερρών. Καταστροφές από πτώση κεραυνού στην Εσώβαλτα Πέλλας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα