Ελένη Χατζίδου: Topless σε μπανιέρα με ροδοπέταλα – Το ονειρικό καρέ από τις Μαλδίβες

Ελένη Χατζίδου: Topless σε μπανιέρα με ροδοπέταλα – Το ονειρικό καρέ από τις Μαλδίβες
Ελένη Χατζίδου Instagram / @eleni.hatzidou

Ένα παραδεισένιο μέρος επέλεξε για τις οικογενειακές διακοπές της η Ελένη Χατζίδου, η οποία μαγεύει με τις φωτογραφίες από τις Μαλδίβες που μοιράζεται στο Instagram. Οι αναρτήσεις της.

Στις Μαλδίβες βρίσκεται οικογενειακώς, μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους Μελίτα, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου.

Πρόκειται για “ένα ταξίδι ζωής”, όπως το έχει χαρακτηρίσει η ίδια, η οποία μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την εμπειρία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μια ονειρική φωτογραφία, που την δείχνει να ξαπλώνει μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό και ροδοπέταλα, ενώ έχει για θέα ένα εξωτικό σκηνικό.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός είναι ο παράδεισος” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Χατζίδου και αν κρίνουμε από τα καρέ που ανεβάζει, το μέρος μοιάζει όντως με παράδεισο.

Σε προηγούμενες φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της, η δημοφιλής τραγουδίστρια ποζάρει μέσα στα καταγάλανα νερά και στην ολόλευκη άμμο των Νήσων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα