Ηράκλειο: Προσαγωγή για τον τραυματισμό 29χρονου από σφαίρα στο κεφάλι

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Αφού αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του 29χρονου στη Μεσαρά, που εντοπίστηκε στο όχημά του με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, οι αρχές του Ηρακλείου πρόχωρησαν στην προσαγωγή ενός υπόπτου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον τραυματισμό ενός 29χρονου με σφαίρα στο κεφάλι, στην Μεσαρά Ηρακλείου, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Οι αρχές προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευης (4/8) στην προσαγωγή ενός υπόπτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου για εξέταση.

Η αστυνομία, στην αρχή, εξέτασε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ωστόσο δεν βρέθηκε στο όχημα του 29χρονου ή και έξω από αυτό κάποιο όπλο, σύμφωνα με το cretalive. Το γεγονός αυτό οδήγησε τις αρχές να κατευθυνθούν στην εύρεση ατόμου που θα είχε πυρβολήσει τον νεαρό σπουδαστή, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του.

Η αστυνομία, μετά την αποκάλυψη των νέων δεδομένων, ξεκίνησε εντατικές έρευνες σε όλη την Μεσαρά, όπου τελικά προχώρησε στην προσαγωγή ενός υπόπτου από το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έλαβαν κλήση για τροχαίο, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 29χρονος είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, πιθανότατα από 22άρι πιστόλι.

Ο νεαρός άνδρας υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση κρανιεκτομής, όμως δεν κατέστη εφικτή η αφαίρεση της σφαίρας.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για αστυνομική εξερεύνηση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα