Καιρός: Βελτιωμένος με ασθενή φαινόμενα στα νότια και ανέμους έως 9 μποφόρ

Καιρός: Βελτιωμένος με ασθενή  φαινόμενα στα νότια και ανέμους έως 9 μποφόρ
Συννεφιά στην Αθήνα Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα ασθενή φαινόμενα στα νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6-7 και Αιγαίο 8 μποφόρ, πιθανόν τη Δευτέρα 9 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ

Δείτε όλη την εξέλιξη της κακοκαιρίας Daniel

Εκτός από τη χώρα μας επηρεάστηκε η Βουλγαρία και η Τουρκία , αφήοντας πίσω της τουλάχιστον 22 νεκρούς και 4 αγνοούμενους

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 31 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 12-09-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. θα φτάσει τους 30 με 33 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-09-2023

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 14-09-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 27 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις η. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα