Ο Mick Jagger έκλεισε τα 80 και το Internet υποκλίνεται στο “κακό παιδί” της ροκ

Ο Mick Jagger έκλεισε τα 80 και το Internet υποκλίνεται στο “κακό παιδί” της ροκ
Mick Jagger Rob Grabowski/Invision/AP

Με ευχές, παλιές και ανέκδοτες φωτογραφίες του και αρκετή δόση χιούμορ και τρέλας γέμισαν τα social media του Mick Jagger ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαμογελάει γιορτάζοντας τα 80α γενέθλιά του.

Μέλη και φίλοι των Rolling Stones ευχήθηκαν “Χρόνια Πολλά” στον Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) που σήμερα κλείνει τα 80 του χρόνια και τα κάνει να φαίνονται πολύ εύκολα, όπως παρατήρησε πολύ εύστοχα ένας από τους φανς.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος ευχήθηκε στον παιδικό του φίλο και συνεργάτη, ο οποίος είναι μεγαλύτερος κατά πέντε μόλις μήνες, μέσω ενός βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να παίζει πιάνο και απευθυνόμενος σε εκείνον του λέει: “Χρόνια πολλά Μικ. Ας συνεχίσουμε να το λέμε αυτό ο ένας στον άλλο, χρόνια πολλά! Πάρε με να μου πεις πώς είναι. Με Αγάπη, Κιθ”.

“Χαρούμενα 80α γενέθλια, Μικ Τζάγκερ”, έγραψε από την πλευρά το ο Ρόνι Γουντ, άλλος κιθαρίστας του συγκροτήματος, ανεβάζοντας φωτογραφίες του τραγουδιστή στο Instagram.

Δεν ήταν όμως μόνο τα μέλη του συγκροτήματος και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες που έσπευσαν να ευχηθούν στο “κακό παιδί” της ροκ σκηνής για τα γενέθλιά του, μεταξύ αυτών και ο Λένι Κράβιτζ, αλλά και πολλοί φανς οι οποίοι μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν τον Μικ Τζάγκερ για τη μουσική του.

“Να έχει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή”, του ευχήθηκε ο Άλφρεντ Μίλινγκτον, ένας 75χρονος φαν που πήγε στην μπουτίκ των Rolling Stones στο κέντρο του Λονδίνου. “Ο Μικ ήταν η καρδιά (του συγκροτήματος) και μου έμαθε το πραγματικό νόημα της ροκ”, πρόσθεσε.

“Σ’ ευχαριστούμε για τη μουσική σου”, είπε από την πλευρά του ο 19χρονος Τζακ Γκριν, ένας θαυμαστής της νέας γενιάς. “Είμαι φαν από τα 11 μου (…) ο πατέρας μου είχε πάντα τους δίσκους τους στο αυτοκίνητο, έτσι έμαθα να τους αγαπώ”, πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο Μικ Τζάγκερ

Το “κακό παιδί”, σύμβολο του σεξ και ασύγκριτος ροκ σταρ, ο Σερ Μάικλ Φίλιπ “Μικ” Τζάγκερ, έγραψε τη δική του ιστορία επί δεκαετίες, εν μέσω υπερβολών και κατακτήσεων.

Ο Τζάγκερ απέκτησε κακή φήμη στον Τύπο για την ομολογία του ότι έπαιρνε ναρκωτικά και είχε ρομαντικές περιπτύξεις. Συχνά απεικονιζόταν ως αντικομφορμιστής.

Τα τέλη του 1960, ο Τζάγκερ ξεκίνησε την υποκριτική (πρωταγωνιστώντας στις ταινίες Performance και Ned Kelly) και άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Το 1985, ο Τζάγκερ κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του, το She’s the Boss. Στις αρχές του 2009, έγινε μέλος στο ηλεκτρονικό συγκρότημα ονόματι SuperHeavy.

Ο Βρετανός σταρ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να ξεσηκώνει τα πλήθη με την ενεργητικότητά του και απαράμιλλη ερμηνεία του επί σκηνής, όπως απέδειξε στην ευρωπαϊκή τουρνέ του, πέρσι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα