Τραγωδία στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: “Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό” λέει ο οδηγός του φορτηγού

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: “Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό” λέει ο οδηγός του φορτηγού
Φωτογραφία από το σημείο του τροχαίου Glomex

Θλίψη έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών, όπου σκοτώθηκαν οι γονείς τετραμελούς οικογένειας και τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά. Τι δήλωσε ο οδηγός της νταλίκας.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες, Τετάρτη (16/08), σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, όταν ΙΧ μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με φορτηγό, για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε τετραμελής οικογένεια Ρουμάνων, εκ των οποίων οι δύο γονείς έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 10 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση του 12χρονου παιδιού ήταν κρίσιμη και υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” Το 10χρονο παιδί είναι ελαφρά τραυματισμένο και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το ΙΧ της οικογένειας “καρφώθηκε” στο πίσω μέρος του φορτηγού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας είπε στην αστυνομία:

“Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα