Adele: Ξέσπασε σε λυγμούς σε συναυλία της – Ποιος ο λόγος

Adele: Ξέσπασε σε λυγμούς σε συναυλία της – Ποιος ο λόγος
Adele Joel C Ryan/Invision/AP

Μια αναπάντεχη στιγμή περίμενε την Adele κατά τη διάρκεια συναυλίας της. Η έκπληξη που την έκανε να κλάψει.

Μία συγκινητική στιγμή περίμενε την Adele κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Las Vegas. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, στο πλαίσιο των εμφανίσεών της στο Colosseum at Caesars Palace είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει το φύλου του μωρού που περιμένει ένα ζευγάρι που βρισκόταν στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια του show, ο Chris Dare και η σύζυγός του Shantelle Lord κρατούσαν ψηλά ένα πλακάτ που έγραφε: «Adele, θα μας κάνεις την αποκάλυψη του φύλου;».

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια κάλεσε το ζευγάρι στη σκηνή και, λέγοντάς του αρχικά πως κανονικά απαγορεύονται τα πλακάτ στον χώρο, δέχθηκε να τους κάνει την αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε η εγκυμονούσα, εκείνη και ο σύζυγός της πήραν τα αποτελέσματα από τον γιατρό τους τη 12η εβδομάδα. Ωστόσο, περίμεναν 6 ολόκληρες εβδομάδες μέχρι να βρεθούν στη συναυλία της Adele για να ανοίξει εκείνη τον φάκελο.

Η τραγουδίστρια διάβασε το αποτέλεσμα, λέγοντας ενθουσιασμένη στο μικρόφωνο: «Η Shantelle και ο Chris περιμένουν αγοράκι!», με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και την ίδια σε κλάματα.

«Είμαι τόσο χαρούμενη για εσάς, τόσο χαρούμενη! Είναι πολύ συγκινητικό, Θεέ μου!», είπε η Adele.

Το βίντεο με την αποκάλυψη κυκλοφόρησε στα social media και έγινε viral.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα