Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια – Άνεμοι έως 7 μποφόρ

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια – Άνεμοι έως 7 μποφόρ
Συννεφιασμένος καιρός ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά και σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Παρασκευή στη Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 29 με 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αττική λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από τις πρωινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά έως 6 μποφόρ και στο Κάβο Ντόρο 6-7 . Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά όπου και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ….στις 11/8/2002 είχαμε 42°C μέγιστη θερμοκρασία στο Ηράκλειο Κρήτης. — Το 2012 κατεγράφησαν υδροσίφωνες στη Χιλιαδού Ευβοίας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα