Lil Tay: “Είμαι ζωντανή” λέει η 14χρονη σταρ – Χακάρισμα ή διαφημιστικό τρικ ο “θάνατός” της;

Lil Tay: “Είμαι ζωντανή” λέει η 14χρονη σταρ – Χακάρισμα ή διαφημιστικό τρικ ο “θάνατός” της;
Lil Tay Instagram / @liltay

Ανατροπή στην υπόθεση της 14χρονης rapper και influencer Lil Tay, μετά την είδηση πως η ίδια και ο αδερφός της πέθαναν. Τι ισχυρίζεται η ίδια. Οι εικασίες των θαυμαστών της στα social media.

Σοκ προκάλεσε τα προηγούμενα 24ωρα η είδηση πως η 14χρονη rapper και influencer Lil Tay πέθανε, έπειτα από μια ανακοίνωση που γράφτηκε υποτίθεται από την οικογένειά της και αναρτήθηκε στο Instagram της νεαρής σταρ.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση, η οποία έχει πλέον σβηστεί, έγραφε: Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Ήταν εντελώς απρόσμενο και προκάλεσε σε όλους μας σοκ”.

Επίσης, αναφερόταν και σε θάνατο του αδερφού της:Ο θάνατος του αδερφού της προσθέτει ένα ακόμη πιο ασύλληπτο βάρος στη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της απέραντης θλίψης, ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητα καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια. Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδερφού της ακόμα διερευνώνται”.

Ο ξαφνικός “θάνατος” της Lil Tay, όχι μόνο σόκαρε τους φανς της, αλλά προκάλεσε και ερωτηματικά, καθώς η οικογένειά της δεν ανέφερε την αιτία θανάτου της 14χρονης σταρ.

Ανατροπή στα δεδομένα – “Είμαστε ζωντανοί”

Παραπάνω από ένα 24ωρο μετά, τα δεδομένα ανατράπηκαν, αφού το TMZ ανέφερε ότι η οικογένεια της έφηβης σταρ έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση, σύμφωνα με την οποία η Lil Tay και ο αδερφός της είναι ζωντανοί και πως ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε.

Η δήλωση αναφέρει:Θέλω να καταστήσω σαφές ότι ο αδερφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω να βρω ακόμη και τις κατάλληλες λέξεις για να πω. Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη μέρα χθες βομβαρδίστηκα με ατελείωτα, σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να λύσω αυτό το χάος“.

Και προσθέτει: Ο λογαριασμός μου στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτο μέρος και χρησιμοποιήθηκε για να διαδώσει τρομερή παραπληροφόρηση και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και το όνομά μου ήταν λάθος.
Το
νόμιμο όνομά μου είναι Tay Tian, όχι Claire Hope”.

Ωστόσο, δεν διευκρίνισε γιατί δεν βγήκε να δηλώσει νωρίτερα πως είναι ζωντανή, ούτε και έκανε κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, παρά μόνο αφαιρέθηκε η δημοσίευση του “θανάτου” της.

Χακάρισμα ή διαφημιστικό κόλπο;

Τα σενάρια τώρα για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά και τι τελικά ισχύει, πληθαίνουν, με μεγάλη μερίδα θαυμαστών να θεωρεί πως πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ούτως ώστε η Lil Tay να αποκτήσει ξανά δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη δημοσίευση της δήλωσης της Lil Tay, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασαν με εικασίες σχετικά με τους ισχυρισμούς της, με πολλούς χρήστες να αμφισβητούν γιατί της πήρε τόσο πολύ χρόνο να ασχοληθεί με τις ψεύτικες φήμες θανάτου, ενώ άλλοι υπέθεσαν ότι η όλη φάρσα ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια δημοσιότητα.

Η Lil Tay έγινε γνωστή από τα 9 της χρόνια αφού άρχισε να δημοσιεύει εικόνες από το πολυτελές στυλ της ζωής της. Συνεργαζόταν, επίσης, συνεχώς με διάσημους rappers και συγκέντρωνε διαρκώς ολοένα και περισσότερα εκατομμύρια followers στο Instagram και στα social media.

Ωστόσο, το 2018 εξαφανίστηκε από το Instagram και έκτοτε δεν έκανε νέες αναρτήσεις, οπότε πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για κόλπο, προκειμένου να “αναστήσει” τον ανενεργό λογαριασμό της, ο οποίος απέκτησε περισσότερους από 200.000 νέους followers τις τελευταίες ώρες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα