Λίφτινγκ: Θυμάστε τη “Λίλη”; – Πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Λίφτινγκ: Θυμάστε τη “Λίλη”; – Πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε από την τηλεόραση
αντ1

Η Φανή Σπανού έγινε γνωστή ως «Λίλη», μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Λίφτινγκ». Τι κάνει σήμερα και γιατί δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση.

Η Φανή Σπανού έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της “Λίλη” στη σειρά “Λίφτινγκ” του Χάρη Ρώμα, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ANT1 τις σεζόν 2000-2002.

Στη σειρά, η Φανή Σπανού υποδυόταν τη νεαρή “Λίλη” με την οποία ο πρωταγωνιστής, Χάρης Ρώμας, διατηρούσε παράνομη σχέση.

«Την αγαπώ πολύ τη “Λίλη” και γενικότερα θεωρώ ότι ήταν η σειρά που με έκανε αναγνωρίσιμη» δήλωσε η Φανή Σπανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes».

«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Χάρη. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Πάντα θέλει να βγάζει το καλύτερο αποτέλεσμα. Βγαίναμε κιόλας μετά τα γυρίσματα. Είναι πολύ γενναιόδωρος», ανέφερε.

Μάλιστα στον λογαριασμό που διατηρεί η ηθοποιός στο TikTok είχε μοιραστεί πριν από λίγες ημέρες και μια πρόσφατη συνάντησή τους.

Φανή Σπανού: Πώς είναι σήμερα η “Λίλη” από το “Λίφτινγκ”

Εκτός από το «Λίφτινγκ» η ηθοποιός έχει εμφανιστεί στις σειρές «Αθώος ή ένοχος: Το όνομά μου είναι Τζώνυ», «Μικρές αμαρτίες», «Το Καφέ της Χαράς», «Τρίχες», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «7 θανάσιμες πεθερές».

Στη συνέντευξή της στο «Καλοκαίρι #Yes» η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο που έμεινε μακριά από την τηλεόραση, καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος της.

«Ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου και αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα και να πάω στα Τρίκαλα. Εκτός από το ότι είμαι εγώ από τα Τρίκαλα, είναι και ο πατέρας του παιδιού μου, ο πρώην σύζυγός μου. Οπότε αποφάσισα τότε να τον ακολουθήσω» είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε την επιθυμία της να επανέλθει στην τηλεόραση. «Θα ήθελα να παίξω και ιδιαίτερα σε κάποιες σειρές εποχής, αλλά μου λένε ότι δεν κάνω γιατί έχω πολύ ξανθό μαλλί», δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα