Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη ανάρτησή της για τις “πληρωμένες διακοπές” στις Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη ανάρτησή της για τις “πληρωμένες διακοπές” στις Μαλδίβες
Ιωάννα Τούνη video printscreen / tiktok

Η Ιωάννα Τούνη κουράστηκε να την κατηγορούν σχετικά με το ποιος πληρώνει τις διακοπές της στις Μαλδίβες και δίνει τη δική της απάντηση.

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που γράφονται για τις διακοπές της στις Μαλδίβες θέλησε να δώσει η Ιωάννα Τούνη.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια κάνει τις διακοπές της μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, τη Στέλλα Πάσαρη και ακόμα τέσσερις φίλους. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε και μια φωτογραφία από την παραλία με το “Νουνίτο”.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η γνωστή influencer ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει το ποιος πλήρωσε για το ταξίδι αυτό, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok.

«Τους το είπαμε μία, τους το είπαμε δύο, τους το είπαμε τρεις… Στου κουφού τη βρόντα, όσο θέλεις πόρτα» είναι η ατάκα που χρησιμοποίησε στο βίντεο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ακούω ότι οι διακοπές για εμένα και την παρέα μου στις Μαλδίβες ήταν δωρεάν, ενώ τα πλήρωσα όλα».

Σημειώνεται πως η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στις Μαλδίβες μαζί με φίλους, προκειμένου να γιορτάσει τα 30ά της γενέθλια. Ήδη από την αρχή του ταξιδιού, η influencer είχε τονίσει πως έχει καλύψει όλα τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης μόνη της.

Δείτε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα