Δολοφονία στην Κύπρο: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου Έλληνα

Δολοφονία στην Κύπρο: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου Έλληνα
Αστυνομία στην Κύπρο (φωτογραφία αρχείου) AP

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου Έλληνα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο. Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 38χρονος συγκάτοικός του.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας ενός 40χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής στην Κύπρο, με τις Αρχές της Λευκωσίας να διεξάγουν σχετική έρευνα και νέα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.50 το απόγευμα της Κυριακής, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικεί με άλλο πρόσωπο, ανέβηκε στο διαμέρισμά όπου διαμένει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα, για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του.

Σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 38 ετών.






Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο ιατροδικαστής δρ. Νικόλας Χαραλάμπους διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του 40χρονου και αποφάνθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από πολυτραυματισμό από πτώση από ύψος.

Κατά τη νεκροτομή, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Παράλληλα, ο 38χρονος ύποπτος για την εν λόγω υπόθεση παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα