Duncan Laurence: Ο νικητής της Eurovision 2019 παντρεύτηκε με τον σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
Duncan Laurence: Ο νικητής της Eurovision 2019 παντρεύτηκε με τον σύντροφό του
Duncan Laurence - Jordan Garfield instagram @imjordangarfield

Ο ολλανδός τραγουδιστής Ντάνκαν Λόρενς παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό του, Τζόρνταν Γκάρφιλντ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία.

Ο Ντάνκαν Λόρενς, νικητής της Eurovision του 2019 με το τραγούδι “Arcade”, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Τζόρνταν Γκάρφιλντ.

Σημειώνεται ότι ο ανοιχτά αμφιφυλόφιλος ολλανδός τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του το 2020.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία σε κλειστό κύκλο. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει διαρρεύσει μόλις μία φωτογραφία από την τελετή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Laurence είχε κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2019, σημειώνοντας στη συνέχεια τεράστια επιτυχία.

Η μελωδία του τραγουδιού που συνέθεσε ο ίδιος συγκίνησε και ξεχώρισε, συγκεντρώνοντας 231 βαθμούς από τις επιτροπές και 261 από το televoting.

Άλλωστε, το “Arcade” βρίσκεται μέχρι σήμερα στην πρώτη θέση των πιο επιτυχημένων τραγουδιών στο Spotify, στη λίστα των κομματιών της Eurovision, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 1 δισ. streams (1,007,418,545).

Ο Laurence μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την αμφιφυλοφιλία το 2016.

Λίγο πριν τον τελικό της Eurovision του 2019 είχε δηλώσει: “Αυτή η ευκαιρία σημαίνει ότι μπορώ να δείξω τον εαυτό μου, ως καλλιτέχνη, αλλά επίσης ως άνθρωπο. Υποστηρίζω πράγματα. Είμαι περισσότερα από ότι απλά ένας καλλιτέχνης. Είμαι άνθρωπος, είμαι ένας ζωντανός οργανισμός, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός. Υποστηρίζω πράγματα και είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να δείξω το ποιος είμαι.”

 

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα