Μανώλης Ψαρρός: Ο εμβληματικός “αρχαιολόγος της Μυκόνου” στο ψηφοδέλτιο Ιωακειμίδη

Μανώλης Ψαρρός: Ο εμβληματικός “αρχαιολόγος της Μυκόνου” στο ψηφοδέλτιο Ιωακειμίδη

Ο αρχαιολόγος Μανώλης Ψαρρός συστρατεύτηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης ανακοίνωσε την Παρασκευή την ένταξη του Μανώλη Ψαρρού στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης».

Ο Μανώλης Ψαρρός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε στο Ιστορικό – Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήγε Master of Arts in Greek Archaeology στο πανεπιστήμιο του Birmingham. Υπηρετεί στο υπουργείο Πολιτισμού από το 2007.

Ο Μανώλης Ψαρρός είναι ο εμβληματικός “αρχαιολόγος της Μυκόνου”, ο οποίος στις 7 Μαρτίου δέχτηκε άγρια επίθεση στο Μαρούσι από τραμπούκους μαφιόζους.

Οπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου έχει μπει στο στόχαστρο σκοτεινών συμφερόντων που λυμαίνονται τις ομορφιές της Μυκόνου, επειδή έβαλε φραγμό στις αυθαιρεσίες και υπερασπίστηκε τη νομιμότητα.

Η κατακραυγή που ξεσήκωσε η άγρια επίθεση, κινητοποίησε την Πολιτεία η οποία άρχισε να ξηλώνει μέρος των παράνομων και αυθαίρετων κατασκευών στις παραλίες της Μυκόνου.

Αποδοκιμασία ομοφοβικής ανάρτησης

Παράλληλα, την Παρασκευή, ο κ. Ιωακειμίδης αποδοκίμασε ομοφοβική ανάρτηση υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του Γιάννη Σγουρού που είχε ως στόχο τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά τόνισε: Η χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Σγουρού, Μιχάλη Μπέλλα, απλά επιβεβαιώνει ότι ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν περιορίζονται μόνο στη Δεξιά.

Είναι χρέος όλων μας αντίστοιχα φαινόμενα να απομονώνονται και να καταδικάζονται χωρίς αστερίσκους. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και η αποπομπή του από τον κ. Σγουρό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα