Bad Bunny: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία και φωτογραφίζεται ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη

Bad Bunny: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία και φωτογραφίζεται ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη
Ο Bad Bunny στο Met Gala 2023 2023 Evan Agostini/Invision/AP

Ο Bad Bunny ζει τον έρωτα στο πλευρό της Kendall Jenner και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο NSFW φωτογραφία του από τις διακοπές του.

Ο Bad Bunny μάς έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις τόσο επί σκηνής όσο και στα κόκκινα χαλιά των μεγαλύτερων και πιο λαμπερών διοργανώσεων, ωστόσο στην τελευταία του ανάρτηση το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Ο διάσημος ράπερ με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Benito Antonio Martínez Ocasio, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη φημολογούμενη σύντροφό του, που δεν είναι άλλη από το διάσημο μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian, Kendal Jenner.

Το ζευγάρι είχε δώσει το παρών στο Coachella τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε τον Μάιο σε έναν αγώνα των Lakers. Νωρίτερα μάλιστα αυτό το μήνα, ο Bad Bunny και η Jenner εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές σε μια συναυλία του Drake στο Λος Άντζελες.

Μπορεί κανείς να μην έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής το μεταξύ τους ειδύλλιο και καμία φωτογραφία που να αποδεικνύει πως είναι ζευγάρι να μην έχει ποσταριστεί στα social media τους, ο Bad Bunny όμως ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη και έκανε τους απανταχού φανς του να παραμιλούν.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία NSFW φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη, ενώ κρύβει το πρόσωπό του πίσω από το τηλέφωνό του, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Φυσικά, η άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία προκάλεσε πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες του ράπερ να εντυπωσιάζονται από το καλογυμνασμένο σώμα του και το πόσο σέξι είναι.

Bad Bunny Instagram@badbunnypr


Μεταξύ άλλων ο Bad Bunny μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες κάνοντας γυμναστική χωρίς μπλούζα αλλά και στιγμιότυπα από εξόρμησή του στη φύση. Μάλιστα, σε ένα βίντεο ακούγεται να λέει στην Kendall Jenner να προσέχει ενώ βλέπουν έναν σκίουρο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα