Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζεται η ανάλυση των βίντεο – Έρχεται άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζεται η ανάλυση των βίντεο – Έρχεται άρση τηλεφωνικού απορρήτου
Στιγμιότυπα από την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια VIDEO PRINTSCREEN / YOUTUBE NEWS247GR

Με την εργαστηριακή ανάλυση των γενετικών υλικών να βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης χωρίς να έχουν βρεθεί έως τώρα κρίσιμα στοιχεία, το βάρος πέφτει στην ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών και στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων, την στιγμή που αναμένεται και η άρση απορρήτου

Δεν φαίνεται να βοηθούν την πορεία της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για την ανθρωποκτονία του 29χρονου Μιχάλη, τα έως τώρα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Καθώς αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης με ορισμένα κατασχεμένα αντικείμενα να έχουν μείνει για να ελεγχθούν ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία, το βάρος πέφτει στην ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών και στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Ως προς τα βιντεοληπτικά υλικά, η στιγμή του μαχαιρώματος δεν φαίνεται να έχει αποτυπωθεί, ωστόσο υπάρχει η στιγμή που δέχεται επίθεση με ρόπαλο και από τον Ανακριτή έχει ζητηθεί να βρεθούν και οι δράστες που τον χτύπησαν έξω από το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμη και αν δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι.

Η έρευνα λοιπόν συνεχίζεται. Αντιπαραβάλλονται κάποιες εικόνες ατόμων με τατουάζ και άλλα γνωρίσματα που μπορεί να τους οδηγήσουν σε άτομα που του επιτέθηκαν και βεβαίως αναμένεται να εκδοθεί και το βούλευμα για τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να αναλυθούν και τα τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Από αυτά μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για πολλά πράγματα, από την πορεία των συλληφθέντων, την προετοιμασία που προηγήθηκε και τις συνεννοήσεις που έγιναν που μπορούν να οδηγήσουν και σε ασύλληπτα έως σήμερα άτομα, έως και βίντεο που τραβούσαν με τα κινητά τους αρκετοί εκ των συλληφθέντων, τα οποία αν αναλυθούν ίσως προκύψουν εικόνες με πολύ πιο αξιοποιήσιμα στοιχεία. Αρκετά εξ αυτών έχουν «ανέβει» και σε social media και επίσης αναλύονται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα