Η Αντζελίνα Τζολί έκανε tattoos στο μεσαίο δάχτυλο και των δυο χεριών. Για ποιον ‘χτυπάει’ η καμπάνα;

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε tattoos στο μεσαίο δάχτυλο και των δυο χεριών. Για ποιον ‘χτυπάει’ η καμπάνα;
Η Αντζελίνα Τζολί Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Γνωστός tattoo artist της Νέας Υόρκης αποκάλυψε πως η Αντζελίνα Τζολί έκανε tattoos στα μεσαία δάχτυλα των χεριών της, χωρίς να δείξει το περιεχόμενο. Πλήθος χρηστών του Instagram υπέθεσε ότι αφορούν τον Μπραντ Πιτ.

Επτά χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Brangelina διαλύθηκαν στα εξ ων συνετέθησαν, με την απόφαση να χωρίσουν. Δεν έχουν καταφέρει όμως, να ‘βγάλουν’ το διαζύγιο, αφού είναι ακόμα στα δικαστήρια. Μετά το θέμα της επιμέλειας των παιδιών, προέκυψε αυτό του μοιράσματος της και οι διαδοχικές αγωγές.

Εν πάση περιπτώσει, η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να αυξήσει κατά δύο τη συλλογή των tattoos της, κατά την επίσκεψη της σε γνωστό tattoo artist της Νέας Υόρκης. Ο Mr K είναι αυτός που ενημέρωσε για τις ‘εξελίξεις’ με post στο Instagram.

Για την ακρίβεια, δημοσίευσε τη μισή πραγματικότητα για αυτό που κοσμεί το μεσαίο δάχτυλο και των δυο χεριών της 48χρονης σταρ, ζητώντας από το λαό να υποθέσει τι είχε ‘φτιάξει’ κατά μήκους των δαχτύλων της.

Οι φαν έσπευσαν να κάνουν τις υποθέσεις τους, ως προς το περιεχόμενο της δερματοστιξίας. Η συντριπτική πλειοψηφία ανέφερε πως δεδομένου του σημείου που διάλεξε, θα ήταν κάποιο μήνυμα προς τον πρώην σύζυγο της.

Μετά κάποιες ώρες ο καλλιτέχνης των tattoos διευκρίνισε ότι «δεν έκανε κάτι που σχετίζεται με τον Μπραντ Πιτ» και οι ακόλουθοι έμειναν χωρίς ιδέες.

Ένας παπαράτσο έκανε τελικά, την αποκάλυψη: η Τζολί έχει κατά μήκους των μεσαίων δαχτύλων μικρά στιλέτα που ‘φαίνεται’ να τρυπούν το δέρμα της (να μπαίνουν από το κάτω άκρο και να βγαίνουν μετά τη μέση των δαχτύλων).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα