Κακοκαιρία Daniel: Ποιες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις αναβάλλονται

Κακοκαιρία Daniel: Ποιες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις αναβάλλονται
ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ Kouskoutis Giannis - Αισχύλεια 2023

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αυτές οι εκδηλώσεις μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας είχαν σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν ορισμένες συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους, με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια του κοινού.

Όπως ενημερωθήκαμε αναβάλλεται η αποψινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαϊα και τον Γιάννη Κότσιρα του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2023 στο Παλαιό Ελαιουργείο και μεταφέρεται για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, θα ισχύουν τα ίδια για τη νέα ημερομηνία. Για όσους επιθυμούν επιστροφή χρημάτων μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με το τμήμα διοργάνωσης του φεστιβάλ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2023 στο [email protected].

Επίσης το Μυστήριο 202 Ελευσίνια Πειστήρια με τον Μιχάλη Μυτακίδη & την oμάδα Ανάληψις μεταφέρεται για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η sold out προγραμματισμένη συναυλία που θα παραχωρούσε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού «Για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» αναβλήθηκε εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

Στα Ιωάννινα αναβλήθηκε η συναυλία του Χρήστου Μάστορα και της Αναστασίας για τις 18 Σεπτεμβρίου. «Οι Μέλισσες και η εταιρεία παραγωγής ενημερώνουν το κοινό ότι την προγραμματισμένη συναυλία MELISSES Για Πάντα / special guest Αναστασία, στα Ιωάννινα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Φρόντζου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω προβλέψεις πολύ έντονων καιρικών φαινομένων (βροχές και καταιγίδες)», αναφέρουν σε ανάρτησής τους.

Παρά τη θέληση του κόσμου και για λόγους ασφαλείας, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ακυρώθηκε η συναυλία του Χατζηνάσιου-Κορκολή, Πάλι Μαζί, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, καθώς και την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» στο θέατρο Βεάκειο.

Αναβάλλεται και το live της Πέμπτη (07 Σεπτεμβρίου) του Theodore στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών και με γνώμονα την ασφάλεια όλων. Μεταφέρεται για την επόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Τα αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία. Η συναυλία της Παρασκευής 08/09 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας οι προγραμματισμένες για Πέμπτη (07 Σεπτεμβρίου), εκδηλώσεις στο θέατρο του Αττικού ‘Αλσους Κατίνα Παξινού (παραστάση Swinging’ Cats) και στο Πάρκο Τρίτση (συναυλία «Οι Ξεριζωμένοι» με τον Κώστα Μακεδόνα). Η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου ενώ η διεξαγωγή της πρώτης θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Ακυρώνεται η συναυλία του Φώτη Σιώτα και του Θοδωρή Γκόνη την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater με τον Φ. Σιώτα να στέλνει το εξής μήνυμα:Σχεδιάζαμε αυτήν τη βραδιά για καιρό. Να ξαναπαίξουμε τον δίσκο «τα δεύτερα» και να γιορτάσουμε το αντάμωμά μας όλοι: οι συντελεστές, ερμηνευτές, μουσικοί και τεχνικοί. Δυστυχώς, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δε μας επιτρέπουν να το χαρούμε όπως το θέλαμε. Δεν θέλω να το κάνουμε απλά για να γίνει. Αυτήν τη στιγμή η σκέψη μας, η προσοχή μας είναι στους ανθρώπους που κινδυνεύουν. Θα έχουμε την ευκαιρία, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, να σας το παρουσιάσουμε. Εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων, σας ευχαριστώ πολύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα