Eva Longoria: Ποζάρει με “καυτό” μπικίνι στην “Ακτή του Ήλιου” και εντυπωσιάζει

Eva Longoria: Ποζάρει με “καυτό” μπικίνι στην “Ακτή του Ήλιου” και εντυπωσιάζει
Eva Longoria AP Photo/Ashley Landis

Η 48χρονη Λατίνα ηθοποιός ενυπωσίασε τους 9,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram με μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στη Νότια Ισπανία.

Στη Νότια Ισπανία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η διάσημη ηθοποιός Eva Longoria, η οποία εντυπωσίασε τους 9,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram με μια φωτογραφία που ανήρτησε.

Συγκεκριμένα, η 48χρονη Λατίνα δημοσίευσε ένα καρέ στο οποίο ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, ενώ ξαπλώνει και χαλαρώνει κάτω από τον ζεστό ήλιο. Το σέξι μαγιό της αναδεικνύει το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της, κάτι που σχολίασαν και οι χιλιάδες ακόλουθοί της.

Η φωτογραφία “τραβήχτηκε” στη Μαρμπέγια, η οποία βρίσκεται στην “Ακτή του Ήλιου” (Costa del Sol), στις νότιες ισπανικές ακτές της Μεσογείου, ανάμεσα στη Μάλαγα και το Γιβραλτάρ, στους πρόποδες της Σιέρρα Μπλάνκα. Πρόκειται για μια πόλη που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς.

My kind of R&R” (ο δικός μου τρόπος ξεκούρασης και αναψυχής)” έγραψε στην ανάρτησή της, η οποία περιέχει κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της, η γνωστή ηθοποιός.

Η ανάρτηση της Eva Longoria

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα