Madonna is back: Με μαύρο κορσέ, αλυσίδες και σταυρούς, μετά την περιπέτεια υγείας της

Madonna is back: Με μαύρο κορσέ, αλυσίδες και σταυρούς, μετά την περιπέτεια υγείας της
Madonna Instagram / @madonna

Η Madonna επέστρεψε όχι μόνο στα social media, αλλά και στις σέξι φωτογραφίες που μας έχει συνηθίσει. Τα εκκεντρικά καρέ που δημοσίευσε στο Instagram.

Δριμύτερη επέστρεψε μετά από την περιπέτεια της υγείας της η Madonna, η οποία είχε νοσηλευτεί στην ΜΕΘ έπειτα από “σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη” πριν από μερικές εβδομάδες.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η “βασίλισσα της ποπ” είχε ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την στήριξαν τη δύσκολη αυτή περίοδο, υπογραμμίζοντας πόσο τυχερή νιώθει που είναι ζωντανή και καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της πως είναι καλά στην υγεία της.

Η 64χρονη τραγουδίστρια, που είχε αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της νοσηλείας της, επέστρεψε στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, αλλά και στις εκκεντρικές φωτογραφίες που συνηθίζει να δημοσιεύει, προκαλώντας – πολύ συχνά – ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Σε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες που ανέβασε, η ίδια ποζάρει με μαύρο κορσέ, αλυσίδες και σταυρούς στον λαιμό, δείχνοντας πως επέστρεψε και είναι εδώ. Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας” έγραψε στη λεζάντα της.

Οι φωτογραφίες της Madonna

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα