Florence Welch: Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση που της “έσωσε τη ζωή”

Florence Welch: Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση που της “έσωσε τη ζωή”
Florence Welch Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Στην ακύρωση συναυλιών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της προχώρησε η Florence Welch, αποκαλύπτοντας πως υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Σε μία επείγουσα χειρουργική επέμβαση “που έσωσε τη ζωή της” αποκάλυψε πως υποβλήθηκε η Florence Welch, η τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος Florence and the Machine, με αποτέλεσμα να ακυρώσει σειρά συναυλιών της σε δύο ευρωπαϊκούς σταθμούς.

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η αιθέρια Florence ζήτησε συγγνώμη που αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο live, αναφέροντας πως τα πόδια της είναι καλά, αλλά έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για λόγους, που όπως είπε χαρακτηριστικά, “δεν νιώθω αρκετά δυνατή για να πω ακόμα, αλλά μου έσωσε τη ζωή“.

“Θα επιστρέψω για να κλείσω την περιοδεία Dance Fever στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα (ίσως να μην χοροπηδήσω τόσο πολύ, αλλά μπορείτε να το κάνετε εσείς αυτό για μένα”), πρόσθεσε στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας έτσι την επιστροφή της στις εμφανίσεις της την 1η Σεπτεμβρίου και στις 2 Σεπτεμβρίου.

“Αρκεί να πω ότι μακάρι τα τραγούδια να ήταν λιγότερο ακριβή στις προβλέψεις τους”, είπε χαριτολογώντας, “αλλά η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης, η μυθολογία είναι [ένας] τρόπος να βγάλεις νόημα. Και το σκοτεινό παραμύθι του Dance Fever, με όλες τις παράξενες προφητείες του, θα μου προσφέρει τη δύναμη και την κάθαρση που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή”.

Σημειώνεται πως η περιοδεία των Florence and the Machine αναβλήθηκε αρχικά τον Νοέμβριο όταν μια ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η Welch “χόρευε με σπασμένο πόδι” κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Δεν είναι στη φύση μου να αναβάλλω ένα σόου, και σίγουρα όχι μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πονάω και όπως ξέρουν οι χορευτές, το να χορεύω με τραυματισμό δεν είναι καλή ιδέα. Και [μου έχουν πει] να μην εμφανιστώ για να αποφύγω περαιτέρω ζημιές“, είχε πει η γνωστή τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τότε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα