Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με διακινητή μεταναστών – Εισέβαλε με το αυτοκίνητο σε αυλή καταστήματος

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, διακινητής μεταναστών έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εισβάλει σε αυλή καταστήματος. Μετέφερε εφτά μετανάστες, εκ των οποίων οι δύο εντοπίστηκαν μέσα στο πορτ μπαγκάζ.

Διακινητής μεταναστών, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (27/8), στη Θεσσαλονίκη, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν εφτά μετανάστες, προσπαθώντας να αποφύγει την αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εισβάλει στην αυλή καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολίας, αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης εντόπισαν, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, επιβατηγό όχημα, το οποίο μετέφερε παράνομα μετανάστες. Σύμφωνα με το thesstoday, ο 27χρονος οδηγός, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ παράλληλα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Αποτέλεσμα ήταν, στο ύψος του χωριού Απολλωνία, το όχημα να ξεφύγει της πορείας του, να προσκρούσει σε τοιχίο και τελικά να εισβάλει στην αυλή καταστήματος, όπου και ακινητοποίηθηκε.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετέφερε εφτά μετανάστες, με τους δύο από αυτούς, μάλιστα, να βρίσκονται μέσα στο πορτ μπαγκάζ.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν δηλωμένο ως κλεμμένο από υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε τμήμα ασφαλείας της Αττικής. Έφερε πλαστές πινακίδες.

Εις βάρος του δράστη, ο οποίος δεν κατείχε και δίπλωμα οδήγησης, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα