Χρήστος Μάστορας: Το “ήπια πικάντικο” ποστ του έχει βουτιές, σέξι πόζες και το πιο τρυφερό ενσταντανέ με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας: Το “ήπια πικάντικο” ποστ του έχει βουτιές, σέξι πόζες και το πιο τρυφερό ενσταντανέ με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Χρήστος Μάστορας Instagram@xmastoras

Μία γεύση από το φετινό καλοκαίρι του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μεταξύ άλλων ζει τον έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μέχρι τώρα διατηρούσε χαμηλούς τόνους, πλέον δεν διστάζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές του περισσότερα για εκείνον και τη ζωή του κάτω από τη σκηνή.

Με το πρόγραμμά του το φετινό καλοκαίρι να περιλαμβάνει από τη μία διακοπές αλλά και συναυλίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ο frontman του συγκροτήματος “Melisses“, έκανε ένα άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και “ήπια πικάντικο” post στον λογαριασμό του στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πιο ξεχωριστές στιγμές από τις διακοπές του.

Και μπορεί στο carousel post ο ίδιος να ποζάρει ημίγυμνος και ο φωτογραφικός φακός να τον έχει απαθανατίσει κάνοντας μία εντυπωσιακή βουτιά, τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε η τελευταία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σε ένα τρυφερό και ρομαντικό ενσταντανέ.

“Το ποστ το καλό, το καλοκαιρινό, το ήπια πικάντικο! Το ποστ το εύχαρο, το δροσερό, το Κρητικοσαντορινιώτικο, το απαλό το σμούδ. Αυτά… Εσείς πως περνάτε ωρε παιδιά;”, έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή και τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν πως “μυρίζει έρωτας“.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής ετοίμασε μία σειρά από διαδοχικές εκπλήξεις στην αγαπημένη, με αφορμή την πρώτη τους επέτειο, με την ίδια να τον ευχαριστεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε στιγμιότυπο στο Instagram, το ζευγάρι δείπνησε σε ένα ρομαντικό μέρος δίπλα σε πισίνα, ενώ στον ουρανό ηχούσαν πυροτεχνήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα