Ξανά viral ο Μπάιντεν: Τίναξε έντομο από τον ώμο δημοσιογράφου σε συνέντευξη

Ξανά viral ο Μπάιντεν: Τίναξε έντομο από τον ώμο δημοσιογράφου σε συνέντευξη
Youtube / @New York Post

"Ω, έχετε ένα ζωύφιο πάνω σας" είπε ο Τζο Μπάιντεν και άπλωσε το χέρι του για να τινάξει το έντομο από τον ώμο της δημοσιογράφου, η οποία εκείνη τη στιγμή τον ρωτούσε για την κλιματική αλλαγή.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε για μια ακόμη φορά συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζο Μπάιντεν, όχι λόγω των δηλώσεών του, αλλά λόγω των κινήσεών του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ άπλωσε το χέρι του και τίναξε ένα έντομο που είχε “προσγειωθεί” πάνω στον ώμο της μετεωρολόγου του Weather Channel, Στέφανι Άμπραμς, η οποία εκείνη τη στιγμή τον ρωτούσε για την κλιματική αλλαγή.

“Είστε έτοιμοι να κηρύξετε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο όσον αφορά την κλιματική αλλαγή;” τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά πως “το έχουμε ήδη κάνει αυτό”.

“Οπότε έχετε ήδη κηρύξει αυτή την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης;” επέμεινε η Άμπραμς. Ω, έχετε ένα ζωύφιο πάνω σας” αποκρίθηκε ο Τζο Μπάιντεν, τινάζοντας γρήγορα το έντομο από πάνω της, με την ίδια να τον ευχαριστεί και να επιστρέφει αμέσως στο θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα