Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου
Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ σε συμπλοκή χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια Eurokinissi Sports

Στο μέρος όπου ζούσε, την Ελευσίνα, θα τελεστεί το απόγευμα της Παρασκευής η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, που έχασε τη ζωή του στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που κόστισε τη ζωή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα, ενημέρωσε στα social media πως η κηδεία του θύματος θα τελεστεί την Παρασκευή (11/8) στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, όπου και ζούσε.

Δήμος Ελευσίνας: Καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση μέχρι την κηδεία

Στο πένθος για τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ συμμετέχει ο δήμος Ελευσίνας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές.

Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα