Μαρτυρία στο NEWS 24/7: SOS για τους εγκλωβισμένους στον Παλαμά – “Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν 24 ώρες να πιουν νερό”

Μαρτυρία στο NEWS 24/7: SOS για τους εγκλωβισμένους στον Παλαμά – “Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν 24 ώρες να πιουν νερό”
Πλημμυρισμένος ο Παλαμάς Καρδίτσας Αναγνώστης NEWS 24/7

Την ανάγκη για άμεση βοήθεια και συγκεκριμένα νερό στους κατοίκους του Παλαμά που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους επισημαίνει η Έφη Παπαμαργαρίτη, απευθύνοντας έκκληση μέσω του NEWS 24/7.

Συνεχίζεται η αγωνία για τους κατοίκους των χωριών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα χωριά που έχουν καλυφθεί από το νερό και τη λάσπη στον Θεσσαλικό κάμπο, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον εντοπισμό ανθρώπων που παραμένουν για πολλές ώρες χωρίς φαγητό και νερό και πολλές φορές χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας μέσα από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Σε επικοινωνία με το NEWS 24/7, Η Έφη Παπαμαργαρίτη που βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο χωριό της, τον Παλαμά.

Η ίδια, αναζητούσε τους γονείς της που βρίσκονται στο χωριό, οι οποίοι όπως έμαθε από γείτονες, είναι καλά στην υγεία τους ενώ παραμένουν εγκλωβισμένοι. Όπως σημειώνει, υπάρχει άμεση ανάγκη για τους ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα πλημμυρισμένα από το νερό σπίτια τους. Μεγάλη είναι η αγωνία στην περιοχή, όπως αναφέρει στο NEWS 24/7, και για ανθρώπους που αναζητούνται από τους οικείους τους καθώς στην περιοχή υπάρχει πλήθος πλίνθινων σπιτιών και κάποια έχουν καταρρεύσει, χωρίς όπως σημειώνει “να ξέρουν ακόμη αν ήταν κάποιος μέσα”.

Αυτό που επισημαίνει είναι ότι είναι επιτακτική ανάγκη οι εγκλωβισμένοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε νερό, καθώς όπως σημειώνει υπάρχουν εκεί άνθρωποι που “έχουν πάνω από 24 ώρες να πιούν νερό”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα