Παλαμάς: Σαράντα εγκλωβισμένοι χωρίς τροφή και νερό – Έκκληση για βοήθεια

Παλαμάς: Σαράντα εγκλωβισμένοι χωρίς τροφή και νερό – Έκκληση για βοήθεια
***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ **** ** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη ** INTIME NEWS

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω του NEWS 24/7συγγενής εγκλωβισμένων στον Παλαμά. 40 άνθρωποι χωρίς τροφή και νερό. Ανάμεσά τους ηλικιωμένοι και μωρά.

Έκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω του NEWS 24/7 η κυρία Μαρία Τσίβου, οι γονείς της οποίας είναι εγκλωβισμένοι επί 2 ημέρες στον Παλαμά, στην οδό Πλαστήρα 68.

Όπως τονίζει στο σπίτι είναι εγκλωβισμένοι 40 άνθρωποι, χωρίς τροφή και νερό. Μεταξύ αυτών, κατάκοιτοι ηλικιωμένοι χωρίς φάρμακα, αλλά και ένα μωρό.

“Οι εκκλήσεις μας είναι συνεχείς και προς όλους, σε ό,τι μέσο βρίσκουμε για βοήθεια καθώς οι ίδιοι δεν έχουν κινητά και δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας“, αναφέρει και τονίζει ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία απόκριση: “Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα,δεν έχει πάει κανένας, οι ώρες περνάνε και ακόμα στην οργάνωση έχει μείνει το κράτος“.

“Ειμαστε εξοργισμένοι και αγωνιούμε για τους ανθρώπους μας. Δυστυχως η καθυστέρηση είναι τεράστια”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα