Πάνω από 50 διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν τις τελευταίες 10 ημέρες

Πάνω από 50 διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν τις τελευταίες 10 ημέρες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Καταγράφηκαν 12 συλλήψεις διακινητών μεταναστών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, 43 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τρεις στην Κεντρική Μακεδονία.

Tο διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, η Ελληνική Αστυνομία, στην Μακεδονία και στην Θράκη, συνέλαβε 58 διακινητές παράτυπων μεταναστών και τους παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη.

«Η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, την τήρηση της νομιμότητας και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης μεταναστών» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, καταγράφηκαν 12 συλλήψεις διακινητών μεταναστών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, 43 συλλήψεις διακινητών μεταναστών στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τρεις στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

«Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά, παρά την αυξημένη πίεση στα σύνορα, με ανανεωμένα σχέδια και τεχνογνωσία, για τον δραστικό περιορισμό του προβλήματος», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα