Οι φωτιές στην Ελλάδα στα διεθνή ΜΜΕ

Οι φωτιές στην Ελλάδα στα διεθνή ΜΜΕ
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. AP

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι πυρκαγιές στην Ελλάδα εξαιτίας των πολλαπλών πύρινων μετώπων σε όλη την επικράτεια. Πώς κάλυψαν τα διεθνή ΜΜΕ τις φωτιές στη χώρα.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η χώρα, καθώς στις φλόγες έχουν τυλιχθεί πολλές περιοχές, σε όλη την επικράτεια. Ενώ μαίνονται οι πυρκαγιές, τα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα έχουν εστιάσει και στη χώρα μας.

Το Reuters για τις φωτιές στην Ελλάδα. Reuters

Το Reuters αναφέρεται στην εκκένωση 65 ατόμων από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και στην απομάκρυνση 14 ατόμων με σκάφος της ακτοφυλακής.

Το BBC για τις φωτιές στην Ελλάδα. BBC

Το BBC κάνει λόγο για την κατάσταση συναγερμού που βρίσκονται πολλά μέρη της Ελλάδας, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών.

Η DW για τις φωτιές στην Ελλάδα. DW

Στην πραγματοποίηση εκκενώσεων αναφέρθηκε και η DW στα χωριά της Βοιωτίας κάνοντας αναφορές και για τους ισχυρούς ανέμους στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής.

Το France24 για τις φωτιές στην Ελλάδα. France24

Για τους θανάτους δύο ανθρώπων εξαιτίας των πυρκαγιών έγραψε το France24, ενώ αναφέρθηκε και για το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια. Σημείωσε, ακόμη και για το πόσο σημαντικός βιότοπος είναι η Δαδιά στης Αλεξανδρούπολη, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το AP για τις φωτιές στην Ελλάδα. AP

Το AP αναφέρθηκε στις πολλαπλές φωτιές στη βόρεια Ελλάδα και στα νέα μέτωπα στον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα