ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Με υψωμένη γροθιά οι οπαδοί της Ένωσης στο ενός λεπτού σιγή για τον Μιχάλη

ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Με υψωμένη γροθιά οι οπαδοί της Ένωσης στο ενός λεπτού σιγή για τον Μιχάλη
Glomex

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην OPAP Arena στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/8) την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων με φόντο τα play offs του Champions League και όπως ήταν λογικό, ο αγώνας έγινε στη σκιά του θανάτου του Μιχάλη Κατσούρη, με τον φίλο της Ένωσης να χάνει τη ζωή του μετά από την δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της ελληνικής ομάδας στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το SPORT24, πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, με τους φίλους της Ένωσης να θέλουν με αυτό τον τρόπο να αποτίσουν τον ελάχιστον φόρο τιμής στον νεαρό φίλο της ομάδας που είδε το νήμα της ζωής του να κόβεται τόσο πρόωρα και άδοξα στα 29 του χρόνια. Αρκετοί εξ αυτών, ειδικά στο πέταλο, σήκωσαν τη γροθιά τους, μιμούμενοι τον πανηγυρισμό του Κώστα Γαλανόπουλου στο Μάξιμιρ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα