Καιρός: Έως 38 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Πού θα σημειωθούν βροχές

Καιρός: Έως 38 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Πού θα σημειωθούν βροχές
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός Βορειοδυτικοί άνεμοι 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς Κελσίου και θα ανέβει λίγο την Κυριακή στους 38 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 32 με 34 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30-07-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φθάσει στα βόρεια και τη νησιωτική χώρα τους 32 με 35 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31-07-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στη Μακεδονία, καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 01-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα