Smash Mouth: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος, Steve Harwell

Smash Mouth: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος, Steve Harwell
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Smash Mouth, Steve Harwell Matt Sayles, File/AP Photo

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην τραγουδιστής και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του διάσημου ροκ συγκροτήματος, "Smash Mouth", Steve Harwell. Έκαναν θραύση με τις επιτυχίες "Walkin' on the Sun" και "All Star".

Ο Steve Harwell, ο πρώην τραγουδιστής του διάσημου ροκ συγκροτήματοςSmash Mouth“, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (04/09) σε ηλικία 56 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές του συγκροτήματος.

Ο θάνατός του, στο σπίτι του στο Boise του Idaho, επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζερ του συγκροτήματος, Robert Hayes, ο οποίος δήλωσε ότι η αιτία του θανάτου του ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, με την οποία είχε διαγνωστεί ο μουσικός λίγο καιρό πριν.

Οι “Smash Mouth” ιδρύθηκαν το 1994 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και αποτελούνταν από τον Harwell, τον Kevin Coleman στα ντραμς, τον Greg Camp στην κιθάρα και τον Paul De Lisle στο μπάσο. Η μπάντα πρωτοξεκίνησε με το τραγούδι “Walkin’ on the Sun” το 1997, το οποίο κυκλοφόρησε στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Fush Yu Mang”.

Smash Mouth – Walkin’ On The Sun

“Το ‘Walkin’ on the Sun’ άλλαξε τη μουσική. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούνε μουσική”, είχε δηλώσει ο Harwell στο περιοδικό Rolling Stone το 2019 για τη μεγάλη τους επιτυχία. “Ήταν τόσο διαφορετικό και τόσο ασυνήθιστο και ξεχωριστό. Είχε ακριβώς αυτόν τον ήχο που εμείς δημιουργήσαμε. Ρωτήστε οποιονδήποτε έχει προσπαθήσει να μας αντιγράψει. Απλά δεν μπορείς”.

Smash Mouth – All Star

Ο Harwell έφυγε από το συγκρότημα το 2021 και αποσύρθηκε εντελώς από τις ζωντανές εμφανίσεις του μετά από μια συναυλία στα βόρεια της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της οποίας φαίνεται να μιλάει ακατάληπτα και να χρησιμοποιεί βωμολοχίες. Νωρίτερα εκείνη τη χρονιά, ο Harwell είχε κάνει ένα διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις λόγω καρδιακών προβλημάτων, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης εκείνη την εποχή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα