“Πρωίαν σε είδον”: Επιστροφή με ρόμπες για Σεργουλόπουλο και Μελιτά – Το παράπονο για τις δημοτικές εκλογές

“Πρωίαν σε είδον”: Επιστροφή με ρόμπες για Σεργουλόπουλο και Μελιτά – Το παράπονο για τις δημοτικές εκλογές

Πρεμιέρα για την ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ, η οποία επέστρεψε σε νέα ώρα αλλά με την ίδια διάθεση. Τι ανέφερε το τηλεοπτικό δίδυμο στην εκκίνηση της νέας σεζόν.

Σε νέα ώρα αλλά με την ίδια διάθεση επέστρεψε “Πρωίαν σε είδον” στην ΕΡΤ. Η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα εμφανίζονται πλέον στις 10 το πρωί, κάνοντας πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας με τις καθιερωμένες “Ρόμπες”, το χιουμοριστικό σκετσάκι που επιλέγουν για την έναρξη της εκπομπής τους.

“Καλημέρα σας, κανονική καλημέρα, κανονικό “Πρωίαν σε είδον” και κανονικά 10 το πρωί. Στη ζωή τα πράγματα έρχονται λίγο, όπως τα είχες φανταστεί. Το καλοκαίρι το είχα φανταστεί λίγο διαφορετικό να σου πω την αλήθεια” ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αρχικά, ενώ η Τζένη Μελιτά αναφέρθηκε και στον τίτλο της εκπομπής:

“Γύρισε ο τίτλος εκεί που του έπρεπε Πρωίαν σε είδον. Το καλοκαίρι είναι λίγο παγίδα. Πας και κάνεις μία δύο εβδομάδες, δύο μήνες διακοπές, αλλά θα γυρίσεις πίσω. Κατάλαβες; Σε γλυκαίνει και μετά το παίρνει πίσω”..


Μάλιστα, το τηλεοπτικό δίδυμο εξέφρασε και ένα παράπονο για τις δημοτικές εκλογές, με τον Φώτη να εμφανίζεται “οργισμένος” επειδή δεν του ζητήθηκε να κατέβει υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα