Βίντεο σοκ: “Εξαφανίστηκε” η Μεταμόρφωση Καρδίτσας – Όλο το χωριό κάτω από το νερό

Βίντεο σοκ: “Εξαφανίστηκε” η Μεταμόρφωση Καρδίτσας – Όλο το χωριό κάτω από το νερό
Κάτω από το νερό η Μεταμόρφωση Καρδίτσας Facebook@Νταβατζικος Αγγελος

Εικόνες αποκάλυψης έρχονται από τη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, η οποία επλήγη από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία. Συγκλονίζουν τα πλάνα που δείχνουν ολόκληρο το χωριό κάτω από λασπόνερα.

“Σβησμένη” από τον χάρτη εδώ και ώρες η Μεταμόρφωση Καρδίτσας, μία από τις περιοχές που επλήγη περισσότερο τις τελευταίες ώρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, η οποία συνεχίζει να επελαύνει.

Εικόνες από τη διαδικασία εκκένωσης των οικισμών και απομάκρυνσης των κατοίκων με βάρκες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν, την ίδια ώρα που χιλιάδες κάτοικοι βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους και συγκεκριμένα στις στέγες αυτών, καθώς τα νερά έχουν καλύψει σε πολλές περιπτώσεις τους πρώτους ορόφους των κατοικιών.

Σκηνικό αποκάλυψης όμως επικρατεί στη Μεταμόρφωση, όπου εδώ και ώρες όλο το χωριό είναι κάτω από το νερό και όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα από ελικόπτερο, φαίνονται μόνο οι σκεπές των σπιτιών.

Το ανελέητο σφυροκόπημα της κακοκαιρίας μετέτρεψε τον κάμπο της Καρδίτσας σε μία απέραντη λίμνη, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ανθρώπων που πρόλαβαν να εγκαταλείψουν την περιοχή αλλά και εκείνων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εγκλωβισμένοι κάτω από το νερό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα