Aεροπορική εταιρεία “μόνο business class” προσφέρει δωρεάν φαγητό, ποτά και WiFi στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Aεροπορική εταιρεία “μόνο business class” προσφέρει δωρεάν φαγητό, ποτά και WiFi στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς
Οι θέσεις της Bermudair BermudAir

Μετά τη γαλλική La Compagnie, η BermudΑir γίνεται η δεύτερη αεροπορική εταιρεία με αεροσκάφη που έχουν μόνο πρώτη θέση, σε τιμές χαμηλότερες του ανταγωνισμού, με δωρεάν γεύματα, ποτά και WiFi.

Η νέα startup που λέγεται BermudAir γίνεται η δεύτερη αεροπορική εταιρεία‘μόνο πρώτης θέσης’ που προσφέρει τις υπηρεσίες της για το 1/3 της τιμής του ανταγωνισμού.

Η εταιρία από τις Βερμούδες (χώρα που είναι φορολογικός παράδεισος για τους πλούσιους Αμερικανούς) ακολουθεί το μοντέλο της γαλλικής boutique εταιρείας La Compagnie (κάνει ταξίδια από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη και τούμπαλιν), δημιουργώντας πτήσεις με οικονομικά pods -αντί για θέσεις στις οποίες δεν χωράμε-, σε κόστος από 30% έως 50% μικρότερο των άλλων αερογραμμών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της BermudAir «ανεβάζουμε τον πήχη, εισάγοντας μια μοναδική στο είδος, καινοτόμο ιδέα που ξεπερνά τις παραδοσιακές διατάξεις καμπίνας: Aisle Class.

Εάν έχετε διχαστεί ποτέ ανάμεσα σε ένα παράθυρο και ένα κάθισμα στο διάδρομο, θα χαρείτε να μάθετε ότι στο BermudAir θα έχετε τα καλύτερα και των δύο ‘κόσμων’.

Κάθε pod στην κατηγορία Aisle παρέχει εύκολη πρόσβαση στο διάδρομο, ενώ εξακολουθεί να απολαμβάνει τη γραφική θέα από το παράθυρο σε ένα κάθισμα που μοιάζει με σουίτα. Είτε θέλετε να εργαστείτε, είτε να χαλαρώσετε είτε να κοιμηθείτε, οι ευρύχωρες και άρτια εξοπλισμένες σουίτες μας προσφέρουν απαράμιλλη ελευθερία, ευκολία μετακίνησης, ιδιωτικότητα και άνεση.

To custom made καθίσματα της BermudAir BermudAir

 

Οι εσωτερικοί χώροι των αεροσκαφών μας έχουν σχεδιαστεί από την Factory Design, μια διάσημη εταιρεία εσωτερικού χώρου αεροσκαφών. Επίσης, γίναμε η πρώτη αεροπορική εταιρία που απέρριψε τα εναέρια κουπέ.

Υπάρχει άφθονος χώρο για να αποθηκεύσετε μια χειραποσκευή και ένα προσωπικό αντικείμενο στη σουίτα σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό, εξαιρετικά ευρύχωρο, προϊόν all-business class για πτήσεις μικρών αποστάσεων που δίνει προτεραιότητα στην άνεσή σας».

Οι 88 θέσεις των αεροσκαφών της έχουν γίνει 30 που χωρίζονται σε δυο σειρές, για να διασφαλιστεί η άνεση των ταξιδιωτών, χωρίς ντουλαπάκια πάνω από το κεφάλι των επιβατών. Διατίθενται ηλεκτρικό ρεύμα, και δωρεάν WiFi.

Επίσης, όλα τα τρόφιμα (κάποια είναι προϊόντα ξακουστών εταιρειών των Βερμούδων) και όλα τα ποτά περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή του εισιτηρίου. Που αντιστοιχεί στο 1/3 της τιμής άλλων εταιριών, για ανάλογες υπηρεσίες.

Για αρχή από το Νοέμβριο η BermudAir θα πετάει από τη Βοστώνη, το Φορτ Λόντερντεϊλ και τη Νέα Υόρκη για τις Βερμούδες, στην τιμή των 199 δολαρίων το εισιτήριο. Mετά θα γίνει από 299 έως 399 δολάρια. Ο ανταγωνισμός είναι στα 999 δολάρια.

H ελπίδα είναι πως η εταιρεία (που είναι startup, άρα ζει από τους ανθρώπους που τη στηρίζουν) θα επιβιώσει και έτσι, θα μιμηθούν το παράδειγμα της και άλλες -ώστε να σταματήσει η αύξηση των τιμών των εισιτηρίων και η συρίκνωση των χώρων που προσφέρονται στους επιβάτες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα