Σοκ στην Ιταλία: Ομαδικός βιασμός δύο 13χρονων από 5 ανηλίκους κι έναν 19χρονο

Σοκ στην Ιταλία: Ομαδικός βιασμός δύο 13χρονων από 5 ανηλίκους κι έναν 19χρονο
Κακοποίηση Getty Images

Σε εγκαταλειμμένη βιομηχανική εγκατάσταση πέντε ανήλικοι και ένας 19χρονος βίασαν δύο 13χρονες. Τα θύματα τώρα βρίσκονται σε ειδικό κέντρο, όπου τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Δύο 13χρονες ξαδέλφες έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού από 5 ανηλίκους και έναν 19χρονο, στο Καϊβάνο, έξω από την Νάπολη, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Τον Ιούλιο, τα δύο κορίτσια, έπειτα από παρότρυνση των δραστών, πείστηκαν να πάνε σε εγκαταλειμμένη βιομηχανική εγκατάσταση, στην οποία μέχρι πρότινος διακινούνταν ναρκωτικά. Εκεί, έπεσαν θύματα βιασμού. Το συμβάν έγινε γνωστό τον Αύγουστο, όταν ένα ανήλικο παιδί έμαθε για το περιστατικό, μέσω του διαδικτύου και ειδοποιήσε την αστυνομία.

Οι αρχές κατέσχεσαν τα κινητά των φερόμενων δραστών, καθώς ενδέχεται να περιέχουν σημαντικά αοδεικτικά στοιχεία.

Τα θύματα απομακρύνθηκαν από την περιοχή και τώρα βρίσκονται σε ειδικό κέντρο, όπου τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Το Καϊβάνο, με υψηλότατο ποσοστό ανεργίας, θεωρείται μια από τις περιοχές της Ιταλίας όπου η διακίνηση ναρκωτικών, στο πλαίσιο μιας υποβαθμισμένης καθημερινότητας, αποτελεί συνηθισμένη δραστηριότητα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα