Ιφιγένεια Τζόλα: Στο νοσοκομείο μετά από πάρτι γενεθλίων – Το μήνυμά της

Ιφιγένεια Τζόλα: Στο νοσοκομείο μετά από πάρτι γενεθλίων – Το μήνυμά της
Ιφιγένεια Τζόλα Instagram / @ifigenia_tzola

Η 23χρονη πρωταγωνίστρια τη "Γη της Ελιάς" πήγε σε ένα suprise πάρτι και κατέληξε στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό η ίδια στο Instagram. Οι αναρτήσεις.

Άτυχη στάθηκε η γνωστή ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς μια αλλεργία την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική “Βασιλική” από τη “Γης της Ελιάς”, που πρόσφατα μάγεψε τους θαυμαστές της με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της από της Μαλδίβες, ανακοίνωσε μέσα από ένα story της πως πήγε σε ένα surprise πάρτι και τελικά έκανε η ίδια την… έκπληξη, αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, η 23χρονη ηθοποιός επανήλθε με νέο story, ανακοινώνοντας στους followers της πως δεν ξέρει τι είναι εκείνο που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, ωστόσο, είναι καλά στην υγεία της.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα… Η αλλεργία είναι δύσκολο πράγμα πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει σε τι έχεις και ανά πάσα στιγμή εξαπλώνεται παντού όπου τότε είναι που γίνεται η κατάσταση κρίσιμη. Αυτό έγινε σε εμένα χθες αλλά με τη βοήθεια των γιατρών στο Ασκληπιείο, το ξεπέρασα και τους ευχαριστώ πολύ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ιφιγένεια Τζόλα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα