Τρόμος στην Κίνα: Ασανσέρ έκανε “βουτιά” και εκσφενδόνισε στον αέρα τρία άτομα

Τρόμος στην Κίνα: Ασανσέρ έκανε “βουτιά” και εκσφενδόνισε στον αέρα τρία άτομα
Ασανσέρ (φωτογραφία αρχείου). Getty Images/iStockphoto

Εφιλατικές στιγμές έζησαν τρεις άνθρωποι στην Κίνα, όταν,ασανσέρ στο οποίο επέβαιναν, έκανε "βουτιά", εκσφενδονίζοντάς τους στον αέρα. Δείτε βίντεο από τη στιγμή του τρόμου.

Τον τρόμο έζησαν τρεις άνθρωποι στην Κίνα, όταν χρησιμοποιήσαν ασανσέρ, το οποίο έκανε “βουτιά”. Όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας τα άτομα που βρίσκονταν μέσα εκτινάχθηκαν στον αέρα.

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (25/8), στην πόλη Changsha. “Όλα γύριζαν. Όλοι μας πετάχτηκαν στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα”, είπε ο Λι ένας από τους τρεις, ο οποίος ζει στον 25ο όροφο του κτιρίου. “Σταμάτησε, ενώ κατέβαινε”, είπε. “Κόλλησε και δεν κουνιόταν”, πρόσθεσε, ενώ ανέφερε ότι ξεκίνησε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο.

Τότε, επεδίωξε να πατήσει τα κουμπιά για άλλους ορόφους, χωρίς αποτέλεσμα, αφού τα φώτα στον πίνακα ελέγχου είχαν σβήσει. Ξαφνικά, το ασανσέρ έκανε “βουτιά”, εκσφενδονίζοντας και τους τρεις επιβάτες στον αέρα, με τον έναν να χτυπάει στο ταβάνι.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ο Λι είχε κάποιες μελανιές στο πόδι, ενώ ο δεύτερος φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση υγείας του τρίτου ατόμου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα