Εθνική Παίδων: Κόντρα στη Γερμανία για τις θέσεις 5-8 στο EuroBasket U16

Εθνική Παίδων: Κόντρα στη Γερμανία για τις θέσεις 5-8 στο EuroBasket U16
FIBA

Η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει τη Γερμανία (12/8, 14:30) για τις θέσεις 5-8 στο EuroBasket U16 που διεξάγεται στα Σκόπια.

Η Γαλλία έσβησε τις ελπίδες της Εθνικής Παίδων για τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο EuroBasket U16 που διεξάγεται στα Σκόπια.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το SPORT24, η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη θα παίξει κόντρα στη Γερμανία το μεσημέρι του Σαββάτου (12/8, 14:30) για τις θέσεις 5-8, βλέποντας στο βάθος και την πρόκριση στο Παγκόσμιο U17.

“Δεν υπάρχει χρόνος για εμάς, ούτε και διάθεση να μείνουμε περισσότερο στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε κάποια πράγματα και να διδαχθούμε από αυτά που μας πρόσφερε ο αγώνας, ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε ως εφόδια για το επόμενο παιχνίδι μας.

Έχουμε το χρόνο να ανασυνταχθούμε και πλέον θα αναμετρηθούμε με την Γερμανία, την οποία γνωρίζουμε, καθώς αναμετρηθήκαμε δύο φορές στην περίοδο προετοιμασίας, μετρώντας μια νίκη και μία ήττα. Από τότε έχουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ρόστερ τους.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας αλλά και τις αδυναμίες μας. Θα παίξουμε αυτό που θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε στον επόμενο αγώνα να είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι και συνεπείς, ώστε να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να επιβάλλει είτε σωματικά, είτε πνευματικά την κυριαρχία του. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα