Καιρός: Ανεβαίνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή – Ισχυροί άνεμοι

Καιρός: Ανεβαίνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή – Ισχυροί άνεμοι
Ηλιοφάνεια ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Άνεμοι βόρειοι στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και τοπικά θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Τις απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 34 με 36 και στα ηπειρωτικά τοπικά 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 -7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Η ωριαία πρόγνωση του ανέμου στην Αλεξανδρούπολη

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 20/8/1965 είχαμε καταιγίδες στην Αττική με πλημμύρες. — Το 2003 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα