Λάρισα: Συγκλονίζει κάτοικος της Νέας Σμύρνης – “Εχουμε πλημμυρίσει και δεν έχει έρθει κανείς”

Λάρισα: Συγκλονίζει κάτοικος της Νέας Σμύρνης – “Εχουμε πλημμυρίσει και δεν έχει έρθει κανείς”
Πλημμυρισμένη γειτονιά στη Λάρισα Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Δραματική έκκληση για βοήθεια απευθύνει κάτοικος από την Νέα Σμύρνη Λάρισας. "Δεν έχει έρθει όυτε βάρκα, ούτε Πυροσβεστική, ούτε Αστυνομία, δεν έχει εμφανιστεί κανείς ενώ η περιοχή έχει πλημμυρίσει από προχτές" αναφέρει.

“Δεν έχει έρθει κανένας. Παίρνουμε τηλέφωνο από προχτές το βράδυ. Δεν έρχεται κανένας” καταγγέλει κάτοικος στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, περιοχή η οποία έχει πλημμυρίσει εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Η κ. Ξανθή Σακογιάννη, μιλώντας με λυγμούς σε ενημερωτική εκπομπή του MEGA, είπε,

“Δεν έχει έρθει κανένας. Παίρνουμε τηλέφωνο από προχτές το βράδυ. Δεν έρχεται κανένας. Ξεκίνησε από έναν υπόνομο και έχει πλημμυρίσει όλη η γειτονιά. Το σπίτι μας πλέον δεν φαίνεται καθόλου.

Πήρα στην Πυροσβεστική και αυτό που μου είπαν ήταν ότι ‘εντάξει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα’. Αυτό μου απάντησαν.

Αυτή τη στιγμή έχω φύγει, είμαι φιλοξενούμενη στον πρώτο όροφο σε μια πολυκατοικία.. Δεν έχουμε τίποτα. Τι θα κάνουμε;”, καταλήγει και αμέσως μετά τον λόγο παίρνει η αδερφή της,

“Όπως σας είπαμε και νωρίτερα, έχουμε εγκαταλείψει τα σπίτια μας. Η στάθμη του νερού έχει ανέβει δραματικά. Αυτό που μας πονάει πολύ, πέρα από όλη την καταστροφή, είναι ότι δεν έχουν αναδειχθεί καθόλου τα προβλήματα της Νέας Σμύρνης.

Δεν έχει έρθει όυτε βάρκα, ούτε Πυροσβεστική, ούτε Αστυνομία, δεν έχει εμφανιστεί κανείς.

Φύγαμε από το σπίτι μας πριν ακόμα ζητήσουν να γίνει εκκένωση, γιατί όταν μας ήρθε μήνυμα εκκένωσης τα πράγματα ήταν ήδη πολύ δραματικά και προσπαθούσαμε να φύγουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η περιοχή της Νέας Σμύρνης είναι πλημμυρισμένη. Δεν έχουμε εικόνα αν υπάρχουν και πόσοι εγκλωβισμένοι. Επικοινωνούμε με τα κινητά μας. Ξέρουμε ανθρώπους στη Ν. Σμύρνη που έχουν μείνει στα σπίτια τους και δεν υπάρχει κανείς. Δεν απαντάνε στο τηλέφωνο, ούτε από την Πολιτική Προστασία, τίποτα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα