Σύγκρουση πλοίων στη Ραφήνα: Μπλέχτηκαν οι άγκυρες πλοίων – Ακινητοποιημένα 2 επιβατικά

Σύγκρουση πλοίων στη Ραφήνα: Μπλέχτηκαν οι άγκυρες πλοίων – Ακινητοποιημένα 2 επιβατικά
irafina

Ακινητοποιημένα είναι 2 πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, καθώς έμπλεξαν οι άγκυρες και σημειώθηκε σύγκρουση.

Με καθυστέρηση ο απόπλους των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων fast ferries Andros και Αικατερίνη Π. από το λιμάνι της Ραφήνας λόγω εμπλοκής των αγκυρών κατά τη διαδικασία απόπλου του πρώτου πλοίου.

Επιβάτης του fast ferries Andros, μιλώντας στο NEWS24/7, δήλωσε πως τα πλοία συγκρούστηκαν λίγο μετά τον απόπλου τους από το λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το fast ferries ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο ενώ το Αικατερίνη Π στις 8.05 για Τήνο, Μύκονο, Νάξο. Τα δύο πλοία βρίσκονται στο αγκυροβόλιο του λιμένα της Ραφήνας όπου γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής στις άγκυρες.

Φωτογραφία επιβάτη από το πλοίο για Άνδρο NEWS24/7


Για λόγους ασφαλείας καθυστέρησε και ο απόπλους του super ferry για Άνδρο,Τήνο Μύκονο που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:50, ωστόσο μετά από επιχείρηση διαδικασίας απεμπλοκής των αγκυρών το Super Ferry απέπλευσε κανονικά.

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους επιβάτες των πλοίων καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο NEWS24/7, ο οποίος επιβαίνει στο πλοίο Fast Ferries για Άνδρο, οι ίδιοι παραμένουν ακινητοποιημένοι από τις 7.30 το πρωί.


Οι επιβάτες ενημερώθηκαν σχεδόν 2 ώρες μετά την ακινητοποίηση των πλοίων λίγα μέτρα από το Λιμάνι της Ραφήνας, πως αναμένουν ρυμουλκό από τον Πειραιά για να τους τραβήξει, το οποίο θα καταφθάσει μετά από 3-4 ώρες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα