Blue Horizon: “Ή μια πέτρα έπεφτε ή άνθρωπος ήταν το ίδιο, δεν έδωσαν σημασία” ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

Blue Horizon: “Ή μια πέτρα έπεφτε ή άνθρωπος ήταν το ίδιο, δεν έδωσαν σημασία” ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας
"BLUE HORIZON" (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Νέα μαρτυρία ήρθε στη δημοσιότητα από αυτόπτη μάρτυρα, που είδε τον φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στον Πειραιά. Τόνισε την αδιαφορία του πληρώματος ενώ επεσήμανε πως στο σημείο δεν υπήρχαν δυνάμεις του Λιμενικού.

Αυτόπτης μάρτυρας του είδε τον φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, από μέλη του πληρώματος Blue Horizon, περιέγραψε όσα είδε το βράδυ της Τρίτης (5/9).

Η κ. Μαρία, όπως ονομάζεται, μίλησε στο Kontra News και τον Πάνο Χαρίτο. Όπως είπε η ίδια επέβαινε στο διπλανό πλοίο, το οποίο αναχωρούσε για Χανιά.

“Ημασταν στο λιμάνι για να φύγουμε για Χανιά. Είδαμε έναν άντρα να τρέχει. Ο άνθρωπος μπαίνει στο καράβι, εκεί στην άκρη, οι άνθρωποι του πλοίου τον διώχνανε, “έξω έξω”, με οργή, με πολύ άσχημο τρόπο. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει το καράβι να φύγει και ο άνθρωπος να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Δεν ασχοληθήκανε καν, ήταν απλανές το βλέμμα τους. Ή μια πέτρα έπεφτε, ή άνθρωπος ήταν το ίδιο, δεν έδωσαν σημασία καθόλου. Εμείς ψάχναμε τηλέφωνα, φωνάζαμε, να σώσουνε τον άνθρωπο, παίρναμε τηλεοράσεις, κανάλια, κάναμε ό,τι μπορούσαμε”, ανέφερε.

Λίγη ώρα αργότερα περιέγραψε πως “το Λιμεναρχείο έφερε ένα βαρκάκι, έβαλαν τον νεκρό επάνω, το πτώμα που επέπλεε και τον έβγαλαν έξω. Και μετά από ένα τέταρτο εμείς φύγαμε. Από ό,τι ακούσαμε μετά, μετά από 1 ώρα τους γυρίσανε πίσω”.

Πρόσθεσε ακόμα πως “μέσα σε δευτερόλεπτα το νερό τον σκέπασε και ο άνθρωπος χάθηκε για λίγο, μετά βγήκε στην επιφάνεια. Εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος πέθανε μπαμ μπαμ.

Στην ερώτηση αν υπήρχαν δυνάμεις του Λιμενικού στο σημείο, η ίδια απάντησε κατηγορηματικά “όχι, δεν υπήρχε τίποτα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα