Μακελειό στη Λούτσα: Ποιοι είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν στην ενέδρα – Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Μακελειό στη Λούτσα: Ποιοι είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν στην ενέδρα – Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ
«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής». ***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ **** ** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη ** INTIME NEWS

Τα ονόματα και φωτογραφία των έξι θυμάτων της ενέδρας θανάτου στη Λούτσα δίνει στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Millyet. Τι αναφέρει για τις αιτίες του μακελειού

Στοιχεία και την φωτογραφία των έξι θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης στην Λούτσα δίνει στην δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Millyet, η οποία κάνει εκτενή αναφορά στις ποινικές τους διασυνδέσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές στην τουρκική αστυνομία, τρία από τα θύματα είχαν στενή σχέση με το περιβάλλον του διαβόητου τούρκου μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν: πρόκειται για τον στενό συνεργάτη του, Δορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία και οι Αμπντουραμάν Τεκρού και Ομέρ Καντσά, οι οποίοι ήταν επίσης κοντά στον Μπογιούν. Οι άλλοι τρεις, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είναι οι Οζάν Κααν Τζοζλού, Μπαρίς Τσαγκάν και Μπουράκ Ταχμάζ.

milyet

 

Πρόκειται για καταζητούμενους από την τουρκική αστυνομία, ενώ αναφέρεται πως ο Μπουγιουκντουντς είχε εμπλακεί σε καταδίωξη από αστυνομικούς και βρήκε καταφύγοι σε δάσος στο Τσεκμεκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, πριν περάσει παράνομα στην Ελλάδα.

Δεν είναι η πρώτη επίθεση που δέχονται στο εξωτερικό μέλη της οργάνωσης του Μπογιούν. Έχουν υπάρξει εκτελέσεις στην Ρωσία, την Γεωργία και την Γαλλία.

Ανάληψη ευθύνης στο tiktok;

Όπως αναφέρει η Millyet, λογαριασμός στο tiktok με το όνομα “συμμορία Red Kit” ανήρτησε βίντεο στο οποίο αναφέρει “Πήραμε εκδίκηση”, ενώ σε άλλο ποστ εμφανίζεται φωτογραφία των έξι θυμάτων με τα πρόσωπά τους διαγραμμένα.

Η τουρκική αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την ΕΛΑΣ, προκειμένου να εξακριβώσει αν οι αναρτήσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να ζητήσει πληροφορίες για τον Tούρκο πολίτη που συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος.

Σημειώνεται ότι στα θύματα βρέθηκαν γαλλικές ταυτότητες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα