Θεσσαλία: Πέντε συλλήψεις για λεηλασίες – Προσοχή και στις τηλεφωνικές απάτες

Θεσσαλία: Πέντε συλλήψεις για λεηλασίες – Προσοχή και στις τηλεφωνικές απάτες
Σπίτια και γεωργικά μηχανήματα βυθισμένα στο νερό στον Κοσκινά Καρδίτσας ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε πέντε συλλήψεις για λεηλασίες σε σπίτια πλημμυροπαθών έχουν προχωρήσει οι Αρχές σε Μαγνησία και Καρδίτσα. Ενισχύονται οι περιπολίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πέντε συλλήψεις ανακοίνωσε πως έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε Μαγνησία και Καρδίτσα, ο πρόεδρος αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, τονίζοντας πως “οι περιπολίες είναι πάρα πολλές”.

“Ολη η δύναμη της Αστυνομίας Λάρισας είναι στην κυριολεξία στον δρόμο, όπου έχουν εντοπιστεί κάποια φαινόμενα, όμως δυστυχώς, με το νερό σε κάποιες συνοικίες να είναι στο ενάμισι μέτρο, δεν είναι εύκολη η είσοδος για σύλληψη”, δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το κ. Ντάβουρα τις περιπολίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύουν επιπλέον 100 αστυνομικοί υπάλληλοι και 50 οχήματα από όλη τη χώρα και καθημερινά σε κάθε 8ωρο επιχειρούν περίπου 150 άτομα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι πολίτες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες, καθώς έχει καταγγελθεί πως επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των ανθρώπων λέγοντας τους να τους δώσουν τραπεζικούς κωδικούς για να ξεκινήσουν οι καταβολές αποζημιώσεων από τις πλημμύρες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα