Ο Γιώργος Γιαννόπουλος “πάγωσε” το “Στούντιο 4”: “Σας πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε; Ηλίθιοι;”

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος “πάγωσε” το “Στούντιο 4”: “Σας πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε; Ηλίθιοι;”
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος glomex - ερτ

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος "εισέβαλε" στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, αναστατώνοντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Η Παραλία».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική του επιστροφή στην ΕΡΤ και την αλλαγή του κλίματος που επικρατεί για τη δημόσια τηλεόραση.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Γιαννόπουλος τόνισε: «Να πούμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ. Είπα, μάλιστα, να βρω ένα μπλουζάκι όπως ήταν παλιά με το κότερο να λέω πως “είμαι και εγώ στην ΕΡΤ”. Εγώ έχω κάνει στην ΕΡΤ μια τεράστια επιτυχία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και με τον συγχωρεμένο Μηνά Χατζησάββα, το Νυχτερινό δελτίο».

«Κάναμε… όχι σινεμά, αλλά γκρο πλαν και τρία λεπτά την ημέρα γύρισμα! Μιλάμε για τρέλα, μια σπουδαία δουλειά. Και «που είσαι;» με ρώταγαν, «στην ΕΡΤ» έλεγα. Με έγραφαν δηλαδή σαν να ήμουν σκουπίδι τελείως».

«Τώρα “στην ΕΡΤ είσαι;”. Είναι in η ΕΡΤ τώρα! Κατάλαβες; Γι’ αυτό και εσείς που είστε γατόνια φύγατε από το άλλο και ήρθατε εδώ! Σας πήρα χαμπάρι! Είστε γατόνια εσείς, για να μην σας το πω αλλιώς .Το πήρα χαμπάρι! Τι είσαστε; Ηλίθιοι εσείς; Πάνω στο timing καθίσατε και εγώ στο timing πατάω τώρα και πάω προς την επιτυχία γιατί τώρα η ΕΡΤ δουλεύει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα