Russell Brand: Κατηγορείται από πέντε γυναίκες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις

Russell Brand: Κατηγορείται από πέντε γυναίκες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις
Russell Brand INVISION FOR DAVID LYNCH FOUNDATION

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της σεξουαλική επίθεσης και συναισθηματικής κακοποίησης σε βάρος πέντε γυναικών, βρίσκεται ο ηθοποιός Russell Brand. Τι απαντά ο ίδιος.

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση για τον Βρετανό ηθοποιό Russell Brand ότι έχει κατηγορηθεί για βιασμό, σεξουαλικές επιθέσεις και συναισθηματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια μιας επταετούς περιόδου στο απόγειο της φήμης του.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί, όπως μεταδίδει το BBC, προκύπτουν ύστερα από κοινή έρευνα των Sunday Times, των Times και των Dispatches του Channel 4.

Τέσσερις γυναίκες καταγγέλλουν σεξουαλικές επιθέσεις μεταξύ 2006 και 2013, με τον ίδιο να αρνείται τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι οι σχέσεις του ήταν “πάντα συναινετικές”.

Το χρονικό πλαίσιο στο οποίο φέρεται να έγιναν τα αδικήματα, ο ηθοποιός ήταν παρουσιαστής του BBC Radio 2, του Channel 4 και συμμετείχε σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Sunday Times, ενώ το ντοκιμαντέρ Dispatches, Russell Brand – In Plain Sight, θα προβληθεί στις 21:00 BST στο Channel 4.

Πέντε γυναίκες έχουν κάνει κατηγορίες εναντίον του στο πλαίσιο της έρευνας, δήλωσε η επικεφαλής ειδήσεων και επικαιρότητας του Channel 4, Λουίζα Κόμπτον. Τέσσερις εξ αυτών καταγγέλλουν σεξουαλική επίθεση.

  • Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Brand τη βίασε σε έναν τοίχο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Την ίδια μέρα νοσηλεύτηκε σε κέντρο κρίσης βιασμού. Οι Times λένε ότι έχουν δει ιατρικά αρχεία για να το υποστηρίξουν αυτό
  • Μια δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ της επιτέθηκε όταν ήταν στα 30 του και εκείνη ήταν 16 ετών και ακόμα στο σχολείο. Ισχυρίζεται ότι της αναφέρθηκε ως «το παιδί» κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά καταχρηστικής και ελεγκτικής σχέσης
  • Μια τρίτη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Brand της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ δούλευε μαζί του στο Λος Άντζελες και ότι απείλησε να κινηθεί νομικά εάν έλεγε σε κάποιον άλλον για τον ισχυρισμό της
  • Η τέταρτη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Brand και ότι εκείνος την κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αρνήθηκε τις εν λόγω «σοβαρές ποινικές κατηγορίες» που -όπως είπε- επρόκειτο να διατυπωθούν εναντίον του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα