Μακελειό στη Λούτσα: Βρέθηκε αποτύπωμα του Τούρκου συλληφθέντα και βίντεο που προδίδει την παρουσία του στο κρησφύγετο

Μακελειό στη Λούτσα: Βρέθηκε αποτύπωμα του Τούρκου συλληφθέντα και βίντεο που προδίδει την παρουσία του στο κρησφύγετο
Μακελειό με έξι νεκρούς στη Λούτσα Eurokinissi

Ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» φέρεται να είχε βασικό ρόλο στο στήσιμο της παγίδας σε βάρος του που οδήγησε και στην εκτέλεσή τους

“Δεμένη” είναι πλέον η εμπλοκή του 32χρονου Τούρκου συλληφθέντα από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» στο μακελειό της Λούτσας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αποτύπωμά στο αυτοκίνητο διαφυγής των θυμάτων. Πριν από αυτό όμως εντός του κρησφύγετου των έξι δολοφονημένων Τούρκων, είχαν βρεθεί επτά καφέδες και βίντεο που προδίδει την παρουσία του στο κρησφύγετο.

Ο ίδιος δεν συνεργάζεται καθόλου με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο είναι διάχυτη η πεποίθηση των Αρχών πως εκείνος τους οδήγησε σε παγίδα και στο σημείο που έγινε η ενέδρα θανάτου σε βάρος τους, πιθανόν από αντίπαλη εγκληματική οργάνωση που τους εκτέλεσε πιθανόν ως αντίποινα για άλλες δολοφονίες στην Γαλλία και στην Τουρκία για τις οποίες φέρεται υπεύθυνη η συμμορία τους, του διαβόητου Μπαρίς Μπογιούν.

Σημαντικά όμως αποδεικνύονται και τα ευρήματα του Τμήματος Ψηφιακών Πειστηρίων που έχουν καταφέρει να εξάγουν από τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα sms που έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα, είναι και ένα μήνυμα στην τουρκική γλώσσα, που τους ενημέρωνε πως η θέση τους έχει αποκαλυφθεί, κινδυνεύουν και πως πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν, όπως και προσπάθησαν να κάνουν, αφού το αυτοκίνητο διαφυγής που τους είχε δώσει ένας Ρουμάνος, είχε και τις αποσκευές τους.

Από τα κινητά προδίδεται όμως και η εμπλοκή στην υπόθεση του 32χρονου συλληφθέντα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος φέρεται να ήταν μέλος της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης του Νονού Μπαρίς Μπογιούν και να τους έχει ουσιαστικά προδώσει.

Στην κατοχή του 32χρονου Τούρκου που εντοπίστηκε με πλαστά πορτογαλικά έγγραφα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Μυτιλήνη, βρέθηκαν και 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών που έχουν αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση. Επιπλέον στοιχεία που τον “καίνε” είναι ότι το έγκλημα τελέστηκε 20 λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας στην Αρτέμιδα και στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του από την Τουρκία, για να ταξιδέψει στις 21:00 για Μυτιλήνη. Στις 20:30, συνελήφθη.

Ο Μπαρίς Μπογιούν που καταζητούν οι τουρκικές Αρχές έχει βρει καταφύγιο στην Ιταλία, όπου διαφεύγει.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.  Οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν 4 όπλα, δύο εκ των οποίων ήταν πιστόλια.

Στην Ελλάδα δεν προκύπτει να είχαν δραστηριοποιηθεί, αντιθέτως όμως είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου από τους «εκτελεστές με τις μοτοσικλέτες» όπως αποκαλούνται, λόγω του «modus operandi» που ακολουθούν με ενέδρες θανάτου με μοτοσικλέτες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα