Τόνι Σφήνος: Άλλος άνθρωπος χωρίς περούκα και γυαλιά ηλίου – Η πρεμιέρα του στο “5Χ5” του ΑΝΤ1

Τόνι Σφήνος: Άλλος άνθρωπος χωρίς περούκα και γυαλιά ηλίου – Η πρεμιέρα του στο “5Χ5” του ΑΝΤ1
Τόνι Σφήνος papadakispress

Ο Θάνος Κιούσης αφήνει την περσόνα του Τόνι Σφήνου για χάρη του τηλεπαιχνιδιού "5X5" του ΑΝΤ1.

Σε έναν νέο ρόλο θα βρεθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Θάνος Κιούσης, δίχως την περσόνα του Τόνι Σφήνου, μέσα από την οποία τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Ο γνωστός σόουμαν αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού “5X5” του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 17:30, και υπόσχεται να μάς διασκεδάσει.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο Θάνος Κιούσης, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει μέσα από τον μοναδικό χαρακτήρα του Τόνι Σφήνου. Τον Θάνο όλοι κάπου, κάπως τον γνωρίζουμε… αλλά φέτος θα τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα!

Οι κανόνες του παιχνιδιού απλοί: Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τη δημοφιλέστερη απάντηση σε καθημερινές, απλές αλλά και ανατρεπτικές ερωτήσεις, όπως:

«Πού βρισκόσασταν την τελευταία φορά που φωνάξατε δυνατά;»

«Ποιος θα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα ευχαριστούσατε, εάν παίρνατε Όσκαρ;»

«Πού πιστεύετε ότι αρέσει στους περισσότερους να πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού;»

Δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, προσπαθούν να μαντέψουν με επιτυχία τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, που παραμένουν απρόβλεπτες. Για να βρουν τις σωστές απαντήσεις οι παίκτες δεν χρειάζονται γνώσεις. Πρέπει να έχουν φαντασία, χιούμορ και απλή λογική σκέψη καθώς η πιο απλή ερώτηση μπορεί να κρύβει την πιο απίστευτη απάντηση!

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, και εφόσον συνεχίζει τις νίκες της, μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Ποιος είναι ο Τόνι Σφήνος

Ο Θάνος Κιούσης γεννήθηκε το 1978 στον Άγιο Ελευθέριο, όπου και έζησε τα πρώτα του χρόνια, όπως έχει αποκαλύψει μιλώντας στο Mega.

Ως Τόνι Σφήνος έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο ευρύ κοινό, με την ανατρεπτική περσόνα του. Τόσο ο χαρακτήρας που υποδύεται όσο και η αισθητική των κομματιών του, διατηρούν στοιχεία από τις δεκαετίες των 60s και 70s.

Όπως έχει δηλώσει μικρός θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και την Τζένη Καρέζη. Από ξένους καλλιτέχνες, θαύμαζε τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τους Monty Python.

Για αρκετά χρόνια αναζητούσε την καλλιτεχνική του έμπνευση και έζησε για κάποιο διάστημα στο Λονδίνο.

Ο Θάνος Κιούσης βρήκε τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του Ιωάννας Γραμματικού, η οποία ήταν θαυμάστριά του και τη γνώρισε στα καμαρίνια παράστασής του.

Οι δυο τους παντρευτήκαν το 2016 στις Σπέτσες και το 2018 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, ενώ το 2019 γεννήθηκε και ο δεύτερος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα