Εύβοια: Κινητοποίηση του Λιμενικού για 19χρονο οδηγό jet ski που βυθίστηκε

Εύβοια: Κινητοποίηση του Λιμενικού για 19χρονο οδηγό jet ski που βυθίστηκε
Οδηγός jet ski (φωτογραφία αρχείου) iStock

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό για τον εντοπισμό 19χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα Βασιλικά της Εύβοιας όταν βγήκε για βόλτα με jet ski στη θάλασσα.

Αίσια κατάληξη είχαν οι έρευνες του Λιμενικού υπό τον συντονισμό του Θαλάμου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας, για τον εντοπισμό του 19χρονου οδηγού jet ski, ο οποίος χάθηκε όταν το jet ski με το οποίο έκανε βόλτα στη θαλάσσια περιοχή Ψαροπούλι», βορειοανατολικά της Εύβοιας βυθίστηκε.

Στην περιοχή, όπως αναφέρει το eviathema.gr, έσπευσαν για να αναζητήσουν τον νεαρό ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, δύο ιδιωτικά σκάφη, δύο παραπλέοντα πλοία και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο του Π.Ν.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε από αλιευτικό σκάφος στην βραχώδη ακτή Ελληνικών Ευβοίας και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, ενώ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού, ενώ από την ημιβύθιση του jet ski, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα